• Lorem ipsum

Voor het afrekenen van uw bestelling biedt KoopNietDuur verschillende betaalmogelijkheden. Ook achteraf betalen behoort tot de mogelijkheden. Onderstaand een overzicht van alle betaalopties, waarvan er ook diverse zonder extra kosten zijn. 

iDeal
iDeal is in Nederland de meest gebruikte online betaalmethode. U kunt via iDeal eenvoudig betalen via uw eigen bank. Het is snel en GRATIS voor onze klanten. 

Vooruitbetaling per bank
Het is uiteraard ook mogelijk uw betaling gewoon handmatig vooraf per bank over te maken. Omdat het even kan duren voor de betaling op de rekening staat, moet u wel rekening houden met 1 of 2 dagen vertraging. De bankgegevens ontvangt u na het plaatsen van de bestelling per mail. Vooruit betalen per bank is GRATIS.

Creditcard
Bij het gebruik van creditcard heeft u kopersbescherming via uw Creditcard maatschappij. Creditcards zijn wereldwijd te gebruiken, maar relatief kostbaar in gebruik (zowel voor webshops als voor klanten). Hiervoor moeten wij daarom kosten in rekening brengen: 

Vaste kosten: € 0,50
Variabele kosten: 2% van het bestelbedrag

De volgende Creditcards worden geaccepteerd:

  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Maestro

PayPal
Paypal is snel en makkelijk en biedt u als klant kopersbescherming.
Het is relatief duur in gebruik (zowel voor webshops als voor klanten). Hiervoor moeten wij daarom kosten in rekening brengen: 

Vaste kosten: € 0,25
Variabele kosten: 4% van het bestelbedrag

Achteraf betalen (via Billink)

Wilt u eerst uw bestelling ontvangen en daarna pas betalen? Dat kan met Achteraf betalen via Billink. U ontvangt dan enige dagen na de bestelling een e-mail van Billink met de benodigde betaalgegevens. 

Omdat wij het risico voor achteraf betalen uitbesteden aan Billink, zijn hier voor ons ook de nodige kosten aan verbonden. Daarom brengen wij hiervoor ook kosten in rekening. Deze houden we zo laag mogelijk en zijn slechts € 0,75. Ongeacht hoe groot uw bestelling is. 

Let op: Billink is alleen mogelijk voor Nederlandse klanten.

Als u gekozen heeft voor achteraf betalen, maakt u het geld dan alstublieft over met de gegevens die u via Billink heeft gekregen. Dus niet rechtstreeks op de rekening van KoopNietDuur.

Meer informatie over Billink: www.billink.nl (opent in een nieuw venster).

Mister Cash (België)
Mister Cash is het Belgische equivalent van iDeal en alleen te gebruiken voor Belgische klanten.
Het is snel en GRATIS voor onze Belgische klanten.

KBC (België)
KBC is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. Met KBC kunnen Belgische klanten gemakkelijk en snel GRATIS online betalen, vanuit hun eigen vanuit hun eigen vertrouwde online bankomgeving.